Google Ads opschorting

Is uw Google Ads account om de een of andere onbekende reden “zomaar” opgeschort of suspended?

Dan weet u waarschijnlijk ook als geen ander hoe frustrerend en tijdrovend het is om dit probleem zelf op te lossen. Overigens kost het uw onderneming heel veel tijd en geld aangezien uw bedrijf online niet zichtbaar is!

AdwordsHulplijn begrijpt de urgentie en ernst hiervan en daarom proberen wij dit dan ook zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wij bieden u professioneel hulp waar nodig en schakelen direct met Google Support om uw account z.s.m. te her-activeren.
Dit duurt doorgaans 5 tot 7 werkdagen afhankelijk van de reden opschorting: Systeemomzeiling, Bedrijfsverificatie verlopen, Schending Beleid, Cloaking, etc.
Bespaar uzelf dus veel tijd en ergernissen en laat ons doen waar wij goed in zijn en u zich weer helemaal kunt focussen op andere belangrijke zaken.
Uiteraard houden wij u continue op de hoogte over de ontwikkelingen omtrent de communicatie met Google Support zodat u precies weet de status is.

Maak gerust gebruik van onze expertise en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Elke dag niet online is weer een gemiste kans!
En uiteraard zijn wij wél tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar via telefoonnr. 085-3030677

Direct contact?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.