Google Ads

Wilt u ook groeien met uw onderneming en online meer klanten bereiken die uw bedrijf niet kennen? Met Adwords (Google Ads) schrijven wij pakkende advertenties die door middel van zoekwoorden online worden getoond. Hierdoor komen deze potentiële klanten bij uw website terecht en sneller met uw bedrijf in contact. Op het moment dat deze klanten op deze zoekwoorden online zoeken verschijnt uw advertentie namelijk in beeld.

Overigens betaald u hierbij alléén wanneer men ook op uw tekst advertentie ( Ads) klikt. Wanneer uw advertentie dus in beeld verschijnt en men niet erop klikt dan kost het u ook niks. Bij ons bepalen wij samen in goed overleg het nodige budget dat u kunt investeren en betaald aan Google. Dit is doorgaans een reëel en gemiddeld bedrag o.b.v. uw branchegroep. Hierdoor behoud u wel volledig het overzicht van de uitgaande kosten en uw Google Ads budget.

Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw onderneming? Maak dan gebruik van onze expertise en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard zijn wij tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken via telefoonnr. 085-3030677

Direct contact?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.