Google Adwords

Met een Google Adwords (Google Ads) campagne kan uw onderneming op basis van tekst advertenties en zoekwoorden beter online gevonden worden door potentiële klanten. Op het moment dat deze klanten naar bepaalde diensten of producten zoeken en op uw advertentie klikken dan zullen zij op uw website of webshop belanden. Uw voordeel hierin is dat u ook alléén betaald wanneer men daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Wanneer uw advertentie in beeld verschijnt (vertoningen) en men hier niet op klikt dan kost het u ook helemaal niks. Wij bieden u overigens zelf de vrijheid om te bepalen welk budget u aan Google wilt betalen. Hierdoor behoudt u volledig de regie in eigen handen en het overzicht van de uitgaande kosten.

Uiteraard helpen en adviseren wij hierin wel wat de gewenste dag budget is voor uw onderneming aangezien deze erg kan verschillen qua sector. Via onze Google Managing Account kunt u ons eenvoudig toegang verlenen voor het beheren en optimaliseren van uw campagne. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag zoals overeengekomen.

Adwords is voor veel ondernemers nog een onbekend terrein en helaas wordt deze daarom vaak op de verkeerde manieren ingezet. Doorgaans is de 1e aanraking een “gratis” coupon die men in de bus ontvangt. Deze wordt vaak geactiveerd zonder dat men precies weet wat hierin de aanzienlijke mogelijkheden zijn. Hierdoor worden de gewenste resultaten niet of nauwelijks behaalt en denkt men dat Adwords niet voor hen werkt. Echter, is het tegendeel waar! Het is namelijk mogelijk om via Adwords uw gewenste doelgroep binnen 24 uur te bereiken. Het is alleen van groot belang dat uw campagne en doelstellingen door een professioneel bedrijf worden opgezet. Wij stellen de campagne zodanig in op basis van o.a.de volgende zaken; leeftijd, doelgroepen, dagen & tijden en platformen waar de campagnes getoond moeten worden. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u om de juiste doelgroep te bereiken. Daarnaast kunnen wij door middel van onze conversie codes exact zien hoe het publiek zich manoeuvreert op het internet. Adverteren via Google Adwords hoeft niet duur te zijn. Door middel van onze pakketten maken wij het heel makkelijk voor u zodat alleen maar het pakket hoeft te selecteren die het best bij u aansluit. Laat daarom uw campagne professioneel opzetten en maak gebruik van onze expertise en neem vandaag nog contact met ons ons op.

Direct contact?

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.